* TAISTELUMME JATKUU! KARAVAANI KULKEE JA KOIRAT HAUKKUVAT PERÄSSÄ! * EI TURHIA SANOJA VAAN ROHKEITA TEKOJA! * OLEMME LUVANNEET OLLA VALEHTELEMATTA KANSALLEMME KOSKAAN JA USKALLAMME SANOA ÄÄNEEN NE ASIAT, JOISTA MUUT USKALTAVAT VASTA HAAVEILLA * SINIVALKOISET - OULUN PARHAAKSI * TODELLINEN AIDOSTI KANSALLISMIELINEN JA ISÄNMAALLINEN RYHMITTYMÄ NÄISSÄ VAALEISSA! * OMA KANSA RAKKAIN! * MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA ULOS! * TURVAPAIKKASHOPPAILIJOILLE JA ELINTASORIKOLLISILLE KALOSSINKUVA PERSAUKSILLE! * TYÖTÄ, RUOKAA, VAATTEITA, ASUNTOJA, TERVEYDENHUOLTOA JA MUUTA PERUSTURVAA OMALLE KANSALLE! * MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT JA VAIN IDIOOTTI TUHLAA ÄÄNENSÄ MENNEISYYDELLE! * AIKAMME ON TULLUT, LEVITÄ SANAA! * KRISTITTY POHJOISMAINEN KULTTUURIMME EI SAA PÄÄTTYÄ ISLAMISTIEN VERILÖYLYYN! LÄNSIMAISTA OIKEUSJÄRJESTELMÄÄMME EI MURSKATA SHARIA-LAILLA! * KUNTAVAALEISSA 2012 ELINTASOPAKOLAISTEN JA MUIDEN SOSIAALISAALISTAJIEN SEKÄ ISÄNMAANPETTUREIDEN ON AIKA KOHDATA KANSAN PUHUTTELU JA TÄTEN VASTATA KANSAN YHTENÄISEEN TAHTOON ISÄNMAANSUOJELIJOIDEN UHRATESSA ÄÄNENSÄ ISÄNMAANRAKKAUDEN UHRIALTTARILLE! * TÄMÄ KANSA EI TULE KOSKAAN POLVISTUMAAN ELINTASOPAKOLAISTEN EDESSÄ! YHTENÄISTÄ KANSAAMME EI VOI ORJUUTTAA! * VETERAANIEMME JA KAATUNEIDEN KANSALLISSANKAREIDEMME VERI HUUTAA HAUTAKUMPUJEN ALTA KEHOTTAEN MEITÄ VIIMEISEEN PONNISTUKSEEN! * YKSIKÄÄN UHRI, JOKA ANNETAAN RAKKAAN SINIVALKOISEN ISÄNMAAMME PUOLESTA EI VARMASTI VOI OLLA TURHA * VOIMME JO KUULLA, KUINKA EU NATISEE LIITOKSISSAAN, MUTTA TAHDOMME VARMASTI MYÖS OLLA NÄKEMÄSSÄ PÄIVÄN, JOLLOIN KAHLEET KALAHTAVAT ALAS! HANKKIKAAMME ISÄNMAANPETTUREIDEN MYYMÄ ITSENÄISYYTEMME TAKAISIN! * YHTEISRINTAMASSA OLEMME VOIMAKKAITA! * JOKAINEN IHMINEN JA ELÄMÄ ON NIIN ARVOKAS, ETTÄ SE ON PELASTETTAVA ISLAMIN KIROUKSELTA! EMME MYÖSKÄÄN SAA ALISTUA SALAKAVALIIN KOMPROMISSEIHIN ISLAMIN KANSSA! * AIKAA KANSAMME PELASTAMISEKSI ON VÄHÄN, KOMPROMISSEILLE SITÄ EI OLE OLLENKAAN! * KANSAAMME EI SORRETA! * IHMISIÄMME EI TAPETA NÄLKÄÄN JA PAKKASEEN! * KULTTUURIAMME EI MURSKATA! * VANHUKSIAMME EI RYÖSTETÄ! LAPSIAMME EI RAISKATA! * LUONTOAMME EI TUHOTA! ELÄIMIÄMME EI RÄÄKÄTÄ! * HALUAMME LAHJOITTAA TULEVILLE SUKUPOLVILLE TURVALLISEN YHTEISKUNNAN JA TERVEEN ISÄNMAAN! * NYT SINIVALKOINEN KANSA, NOUSE YLÖS JA ANNA ISÄNMAANRAKKAUDEN MYRSKYN PUHJETA! * SINIVALKOISET - OULUN PARHAAKSI! *

Kyseenalaistamme kansallemme ylhäältä alaspäin valtaapitävien tai muiden propagandistisen auktoriteettiaseman saavuttaneiden piirien taholta kaikenlaisen pakkosyötetyn manipuloinnin, demagogiikan ja jopa suoranaisen suggestionkin olipa sitten kysymyksessä ideologiat, uskonnot tai vaikkapa politiikassa esim. monikulttuurisuuden arvostelun salliminen. Vapaalla kansallamme tulee olla oikeus vapaaseen mielipiteenmuodostukseen objektiivisista tietolähteistä - välittämättä vääränlaisista auktoriteeteistä ja alistumatta niiden ohjaukseen !

torstai 18. lokakuuta 2012

Sinivalkoinen Voittomme!MIKSI ON TÄRKEÄÄ TAISTELLA?

Kansallismielisinä isänmaansuojelijoina kaikkein tärkeintä ja rakkainta koko maailmassa meille on oma kansamme, jonka mukana kaikki muukin suuri rakkautemme, perheemme, lapsemme, sukulaisemme ja muut lähimmäisemme tulevat luonnollisesti. Terveen, sieluamme ja sydäntämme seuraavan, isänmaanrakkauden nimessä tahdomme suojella ja puolustaa sinivalkoista isänmaatamme kaikkea, sekä ulkoa- , että sisältäpäin tulevaa, hyvin monimuotoista, uhkaa vastaan. Tämä uhka voi esiintyä yhtälailla väärämielisen globalisaation aiheuttamina ongelmina, materiaalisena ja kulttuurillisena internationaalisena ylitarjontana, monikansallisena riistokapitalismina, rikollisuutena, turvapaikkashoppailijoitten invaasiona, kuin vakavina sisä- ja ulkopoliittisina erimielisyyksinäkin. Taistelu takaa kansallemme kulttuurimme, kielemme, identiteettimme ja riippumattomuutemme, sekä muidenkin jo saavutettujen kansallisten etujen säilyttämisen ja kansakuntamme olemassaolon turvaamisen kansainvälisen painostuksen ja EU:n byrokratian alla. Tärkeää on myös muistaa, että olemme kansana puolustaneet itseämme jo aikaisemminkin, ja se veri, joka tuolloin on luovutettu kansamme vapauden ja itsenäisyyden puolesta velvoittaa meitä taisteluun yhä näinäkin päivinä.


MIKSI ON TÄRKEÄÄ VOITTAA?

Taistelua ei tule koskaan käydä taistelun itsensä vuoksi, vaan tietysti puhtaan päämäärän vuoksi. Ilman älykästä päämäärää olisi mieletöntä taistella. Isänmaallisen taistelun tavoiteltavana ja korkeana päämääränä tulee tietysti olla sinivalkoinen voittomme, sillä vain voitto, joka muutoinkin pyhittää koko taistelumme, voi antaa tyydyttävän lopputuloksen ja mielekkyyden itse taistelulle. Nimenomaan voitto on tärkeää kansallisen ja kulttuurisen olemassaolomme vuoksi. Emme halua kansakuntamme tuhoutuvan länsimaisen kulttuurimme ja pohjoismaisen hyvinvointivaltiomme murskaantuessa väärämielisen globalisaation tuottaman vihollisen alle. Voittamalla reilusti taistelumme pienen maamme ja kulttuurimme säilyttämisen puolesta, lunastamme varmasti paikkamme muiden kansallisvaltioiden silmissä ja joukossa Euroopassa. Vain sinivalkoinen voittomme voi taata kansallemme oikeuden elää sinivalkoisessa vapaudessa. Kannattaa muistaa tosiasiana, että politiikka, eli yhteisten asioiden hoitaminen, on myös aina nimenomaan voittajien politiikkaa, jonka alaisuudessa toimiminen tapahtuu aina enemmän tai vähemmän voittajien ehdoilla, jättäen hävijäjien rooliksi pelkän tottelemisen.


MIKSI ON TÄRKEÄÄ KERTOA TAISTELUSTAMME JA VOITOSTAMME?

Taistelustamme ja sinivalkoisesta voitostamme kertominen on tärkeää, jotta kansamme lapset ja lastenlapset ja muukin jälkipolvi saisivat esikuvallisesti tarvittavaa uskoa, voimaa, rohkeutta ja tarmoa jatkaa perusluonteeltaan ikuista taisteluamme kansamme olemassaolosta ja tulevaisuudesta. Me olemme sen myös henkisesti velkaa tuleville sukupolvillemme, koska haluamme heidänkin elävän elämäänsä turvallisessa, terveessä ja vapaassa yhteiskunnassa. Tosiasioista kertominen asioiden oikeilla nimillä on tärkeää myös vääristelemättömän historiankirjoituksen toteutumisen kannalta. Kun taistelemme totuuden, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä saavuttaen sinivalkoisen voittomme, voimme olla varmoja, että isänmaamme ei ole sinivalkoisessa vapaudessa koskaan unohtava taisteluamme, aivan kuten mekään emme saa koskaan unohtaa sitä mittaamattoman arvokasta työtä, jonka veteraanimme ja kaatuneet marttyyrimme ovat tehneet tämän kansan vapauden ja kansallisen olemassaolon puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti