* TAISTELUMME JATKUU! KARAVAANI KULKEE JA KOIRAT HAUKKUVAT PERÄSSÄ! * EI TURHIA SANOJA VAAN ROHKEITA TEKOJA! * OLEMME LUVANNEET OLLA VALEHTELEMATTA KANSALLEMME KOSKAAN JA USKALLAMME SANOA ÄÄNEEN NE ASIAT, JOISTA MUUT USKALTAVAT VASTA HAAVEILLA * SINIVALKOISET - OULUN PARHAAKSI * TODELLINEN AIDOSTI KANSALLISMIELINEN JA ISÄNMAALLINEN RYHMITTYMÄ NÄISSÄ VAALEISSA! * OMA KANSA RAKKAIN! * MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA ULOS! * TURVAPAIKKASHOPPAILIJOILLE JA ELINTASORIKOLLISILLE KALOSSINKUVA PERSAUKSILLE! * TYÖTÄ, RUOKAA, VAATTEITA, ASUNTOJA, TERVEYDENHUOLTOA JA MUUTA PERUSTURVAA OMALLE KANSALLE! * MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT JA VAIN IDIOOTTI TUHLAA ÄÄNENSÄ MENNEISYYDELLE! * AIKAMME ON TULLUT, LEVITÄ SANAA! * KRISTITTY POHJOISMAINEN KULTTUURIMME EI SAA PÄÄTTYÄ ISLAMISTIEN VERILÖYLYYN! LÄNSIMAISTA OIKEUSJÄRJESTELMÄÄMME EI MURSKATA SHARIA-LAILLA! * KUNTAVAALEISSA 2012 ELINTASOPAKOLAISTEN JA MUIDEN SOSIAALISAALISTAJIEN SEKÄ ISÄNMAANPETTUREIDEN ON AIKA KOHDATA KANSAN PUHUTTELU JA TÄTEN VASTATA KANSAN YHTENÄISEEN TAHTOON ISÄNMAANSUOJELIJOIDEN UHRATESSA ÄÄNENSÄ ISÄNMAANRAKKAUDEN UHRIALTTARILLE! * TÄMÄ KANSA EI TULE KOSKAAN POLVISTUMAAN ELINTASOPAKOLAISTEN EDESSÄ! YHTENÄISTÄ KANSAAMME EI VOI ORJUUTTAA! * VETERAANIEMME JA KAATUNEIDEN KANSALLISSANKAREIDEMME VERI HUUTAA HAUTAKUMPUJEN ALTA KEHOTTAEN MEITÄ VIIMEISEEN PONNISTUKSEEN! * YKSIKÄÄN UHRI, JOKA ANNETAAN RAKKAAN SINIVALKOISEN ISÄNMAAMME PUOLESTA EI VARMASTI VOI OLLA TURHA * VOIMME JO KUULLA, KUINKA EU NATISEE LIITOKSISSAAN, MUTTA TAHDOMME VARMASTI MYÖS OLLA NÄKEMÄSSÄ PÄIVÄN, JOLLOIN KAHLEET KALAHTAVAT ALAS! HANKKIKAAMME ISÄNMAANPETTUREIDEN MYYMÄ ITSENÄISYYTEMME TAKAISIN! * YHTEISRINTAMASSA OLEMME VOIMAKKAITA! * JOKAINEN IHMINEN JA ELÄMÄ ON NIIN ARVOKAS, ETTÄ SE ON PELASTETTAVA ISLAMIN KIROUKSELTA! EMME MYÖSKÄÄN SAA ALISTUA SALAKAVALIIN KOMPROMISSEIHIN ISLAMIN KANSSA! * AIKAA KANSAMME PELASTAMISEKSI ON VÄHÄN, KOMPROMISSEILLE SITÄ EI OLE OLLENKAAN! * KANSAAMME EI SORRETA! * IHMISIÄMME EI TAPETA NÄLKÄÄN JA PAKKASEEN! * KULTTUURIAMME EI MURSKATA! * VANHUKSIAMME EI RYÖSTETÄ! LAPSIAMME EI RAISKATA! * LUONTOAMME EI TUHOTA! ELÄIMIÄMME EI RÄÄKÄTÄ! * HALUAMME LAHJOITTAA TULEVILLE SUKUPOLVILLE TURVALLISEN YHTEISKUNNAN JA TERVEEN ISÄNMAAN! * NYT SINIVALKOINEN KANSA, NOUSE YLÖS JA ANNA ISÄNMAANRAKKAUDEN MYRSKYN PUHJETA! * SINIVALKOISET - OULUN PARHAAKSI! *

Kyseenalaistamme kansallemme ylhäältä alaspäin valtaapitävien tai muiden propagandistisen auktoriteettiaseman saavuttaneiden piirien taholta kaikenlaisen pakkosyötetyn manipuloinnin, demagogiikan ja jopa suoranaisen suggestionkin olipa sitten kysymyksessä ideologiat, uskonnot tai vaikkapa politiikassa esim. monikulttuurisuuden arvostelun salliminen. Vapaalla kansallamme tulee olla oikeus vapaaseen mielipiteenmuodostukseen objektiivisista tietolähteistä - välittämättä vääränlaisista auktoriteeteistä ja alistumatta niiden ohjaukseen !

maanantai 22. lokakuuta 2012

Monikulttuurisuus luo voimakasta turvattomuutta

Maailmassa tällä hetkellä vallitsevan väärämielisen globalisaation aiheuttamat sekä kansainväliset että kansalliset ongelmat on kyettävä reilusti tunnustamaan ja niiden kimppuun on kyettävä käymään kovin ottein ja epäterveet ilmiöt on voimakastahtoisesti kitkettävä pois yhteiskunnastamme. Nykyisenkaltainen kansallisvaltioiden rajojen hämärtyminen tuo tullessaan ei-toivottua kansainvälisen suurkapitalismin pääomaliikettä, samoin kuin ei-toivottua ja yhä useimmissa valtioissa kansan itsensä taholta tuomittua immigraatiota sosiaalisaalistajineen ja elintasopakolaisineen.

Hallitsemattoman maahanmuuton ja vasemmistoradikaalien sekä viherpiipertäjien ylistämän monikulttuurisuusongelman myötä yhteiskuntamme kohtaa hyvin monenlaisia ja vakavia ongelmia, joista ennenkaikkea vakavat huumausaine- ja väkivalta- sekä seksuaalirikosten hyvinkin pöyristyttäviä piirteitä saaneet muodot eivät voi olla aiheuttamatta pelonsekaisen levottomuuden, ahdistuneisuuden ja huomattavan turvattomuuden tunnetta kansan syvien rivien, etenkin vanhenevan väestönosamme keskuudessa.

Meidän tarvitsee vain muistaa esim. Oulussa ja sen lähialueilla vuodenvaihteen 2006-2007 molemminpuolin tapahtuneet, suorastaan ennenkuulumattoman härskit, kuvottavat ja vakavat joukkoraiskaukset, joita tapahtui yksistään jo Oulun kaupungin alueella 3 tapausta ja joista paikallinen sanomalehti Kalevakin uskalsi sentään mainita edes jotakin. Ja vastaavanlaisia vakavia seksuaaliväkivaltarikoksia nimenomaan maahanmuuttajien tekeminä on Oulun lähimenneisyydessä jo toki enemmänkin.

Tällaisten rappiollisten yhteiskunnallisen kehityksen vääristymien, moraalittomuuden, tunnevammaisuuden, välinpitämättömyyden ja nykyaikana samanaikaisesti kaikkialla yhä enenevissä määrin vaikuttavan juppihengen ja suoranaisen uusröyhkeyden vallitessa, tahdon yhä uudestaan kuitenkin innostaa, kannustaa ja rohkaista jokaista Teitä sinivalkoista suomalaista suoristamaan selkänne, samalla nostaen jälleen päänne ylös ja tuntemaan Isänmaanrakkauden poltteen rinnassanne, sekä nousemaan kansallisesta rappiosta luoden ennakkoluulottomasti katseen kohti isänmaamme tulevaisuutta, jonka olemme rakentava luokkarajat murtavassa yhteisrintamassa ja kansallisen yhteisvastuun hengessä!

Vasta kun kansakunta seisoo lujalla pohjalla ja luottaa tarpeeksi tahdonalaisesti itseensä, voi sen lasten arvomaailma muodostua kansallisesti terveeksi ja kestäväksi. Ja tämä nouseva nuoriso on oleva tulevaisuuden toivomme, joka edelleen vie eteenpäin suomalais-kansallista kulttuuriamme ja teknologiaa sekä ennenkaikkea tietenkin kallisarvoista geneettistä perimäämme. Kansallisen heräämisen aika ja hetki on viimeistään nyt koittanut!

Emme voi enää vaieta! Meillä ei oikeastaan ole edes oikeutta siihen. Muistakaa, että esi-isämme eivät taistelleet turhaan luovuttaessaan kansalaistemme vapaan ja turvatun tulevaisuuden puolesta verensä! Jos tahdot taistella kanssamme ja marssia rinnallamme, ole vapaa ja ota rohkeasti yhteyttä esim. sähköpostitse tai puhelimella. Muistakaa, että yksikään Isänmaanrakkauden puolesta luovutettu sielu ei ole turha, tehtäviä ja toimintaa löytyy varmasti kaikille jokaisen omien resurssien ja kapasiteettien sekä muiden persoonakohtaisten ominaisuuksien mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti