* TAISTELUMME JATKUU! KARAVAANI KULKEE JA KOIRAT HAUKKUVAT PERÄSSÄ! * EI TURHIA SANOJA VAAN ROHKEITA TEKOJA! * OLEMME LUVANNEET OLLA VALEHTELEMATTA KANSALLEMME KOSKAAN JA USKALLAMME SANOA ÄÄNEEN NE ASIAT, JOISTA MUUT USKALTAVAT VASTA HAAVEILLA * SINIVALKOISET - OULUN PARHAAKSI * TODELLINEN AIDOSTI KANSALLISMIELINEN JA ISÄNMAALLINEN RYHMITTYMÄ NÄISSÄ VAALEISSA! * OMA KANSA RAKKAIN! * MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA ULOS! * TURVAPAIKKASHOPPAILIJOILLE JA ELINTASORIKOLLISILLE KALOSSINKUVA PERSAUKSILLE! * TYÖTÄ, RUOKAA, VAATTEITA, ASUNTOJA, TERVEYDENHUOLTOA JA MUUTA PERUSTURVAA OMALLE KANSALLE! * MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT JA VAIN IDIOOTTI TUHLAA ÄÄNENSÄ MENNEISYYDELLE! * AIKAMME ON TULLUT, LEVITÄ SANAA! * KRISTITTY POHJOISMAINEN KULTTUURIMME EI SAA PÄÄTTYÄ ISLAMISTIEN VERILÖYLYYN! LÄNSIMAISTA OIKEUSJÄRJESTELMÄÄMME EI MURSKATA SHARIA-LAILLA! * KUNTAVAALEISSA 2012 ELINTASOPAKOLAISTEN JA MUIDEN SOSIAALISAALISTAJIEN SEKÄ ISÄNMAANPETTUREIDEN ON AIKA KOHDATA KANSAN PUHUTTELU JA TÄTEN VASTATA KANSAN YHTENÄISEEN TAHTOON ISÄNMAANSUOJELIJOIDEN UHRATESSA ÄÄNENSÄ ISÄNMAANRAKKAUDEN UHRIALTTARILLE! * TÄMÄ KANSA EI TULE KOSKAAN POLVISTUMAAN ELINTASOPAKOLAISTEN EDESSÄ! YHTENÄISTÄ KANSAAMME EI VOI ORJUUTTAA! * VETERAANIEMME JA KAATUNEIDEN KANSALLISSANKAREIDEMME VERI HUUTAA HAUTAKUMPUJEN ALTA KEHOTTAEN MEITÄ VIIMEISEEN PONNISTUKSEEN! * YKSIKÄÄN UHRI, JOKA ANNETAAN RAKKAAN SINIVALKOISEN ISÄNMAAMME PUOLESTA EI VARMASTI VOI OLLA TURHA * VOIMME JO KUULLA, KUINKA EU NATISEE LIITOKSISSAAN, MUTTA TAHDOMME VARMASTI MYÖS OLLA NÄKEMÄSSÄ PÄIVÄN, JOLLOIN KAHLEET KALAHTAVAT ALAS! HANKKIKAAMME ISÄNMAANPETTUREIDEN MYYMÄ ITSENÄISYYTEMME TAKAISIN! * YHTEISRINTAMASSA OLEMME VOIMAKKAITA! * JOKAINEN IHMINEN JA ELÄMÄ ON NIIN ARVOKAS, ETTÄ SE ON PELASTETTAVA ISLAMIN KIROUKSELTA! EMME MYÖSKÄÄN SAA ALISTUA SALAKAVALIIN KOMPROMISSEIHIN ISLAMIN KANSSA! * AIKAA KANSAMME PELASTAMISEKSI ON VÄHÄN, KOMPROMISSEILLE SITÄ EI OLE OLLENKAAN! * KANSAAMME EI SORRETA! * IHMISIÄMME EI TAPETA NÄLKÄÄN JA PAKKASEEN! * KULTTUURIAMME EI MURSKATA! * VANHUKSIAMME EI RYÖSTETÄ! LAPSIAMME EI RAISKATA! * LUONTOAMME EI TUHOTA! ELÄIMIÄMME EI RÄÄKÄTÄ! * HALUAMME LAHJOITTAA TULEVILLE SUKUPOLVILLE TURVALLISEN YHTEISKUNNAN JA TERVEEN ISÄNMAAN! * NYT SINIVALKOINEN KANSA, NOUSE YLÖS JA ANNA ISÄNMAANRAKKAUDEN MYRSKYN PUHJETA! * SINIVALKOISET - OULUN PARHAAKSI! *

Kyseenalaistamme kansallemme ylhäältä alaspäin valtaapitävien tai muiden propagandistisen auktoriteettiaseman saavuttaneiden piirien taholta kaikenlaisen pakkosyötetyn manipuloinnin, demagogiikan ja jopa suoranaisen suggestionkin olipa sitten kysymyksessä ideologiat, uskonnot tai vaikkapa politiikassa esim. monikulttuurisuuden arvostelun salliminen. Vapaalla kansallamme tulee olla oikeus vapaaseen mielipiteenmuodostukseen objektiivisista tietolähteistä - välittämättä vääränlaisista auktoriteeteistä ja alistumatta niiden ohjaukseen !

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Asunnottomien Yötä vietetään 17.10.


Suomessa vietetään nyt yöllä 17.10.2012 neljättätoista kertaa YK:n maailmanlaajuiseen köyhyyden ja syrjäytymisen vastaiseen päivään liittyvää Asunnottomien Yö -kansalaistapahtumaa 
(http://asunnottomienyo.fi/).

On suuri kansallinen häpeä ja suoranainen rikos köyhää ja unohdettua sinivalkoista kansaamme kohtaan, että jo sääolosuhteiltaankin vaativassa isänmaassamme, Suomessa, on niinkin paljon kuin vajaat 10 000 (arvio) tavalla tai toisella täysin asunnottomaksi luokiteltavaa henkilöä!

Asunnottomien sankkenevassa joukossa en ole vielä koskaan nähnyt monikulttuurisuuden mukanaan tuomaa rikastuttavaa vaikutusta, vaan kaikki asunnottomuuden kurimukseen joutuneet ovat olleet "sinivalkoisia". Tervettä sinivalkoista kansankokonaisuuttamme ajatellen tämä on tietysti vakavaa ja valitettavaa. Sinivalkoisessa isänmaassamme kuolee vuosittain oman maamme hätää kärsiviä kansalaisia nälkään ja pakkaseen, siksi ei ole paljon vaadittu itse kultakaan meiltä isänmaalliselta suomalaiselta, että näin edes kerran vuodessa muistamme hätää kärsivää omaa kansaamme!

Olen itsekin ollut vakavasti asunnoton kolmeen eri otteeseen elämässäni, joten kirjoittaessani asunnottomuudesta, kirjoitan sen varmasti osittain omalla kokemuksella. Vielä tänäkin päivänä asunnottomuuden minuun jättämät suoranaiset haavat ja jo umpeutumaan ehtineet arvetkin ovat niin voimakkaita ja syviä, etten halua mennä asunnottomuuteni aiheuttamiin tekijöihin tässä yhteydessä tämän enempää, mutta esimerkiksi minunkin kohdallani pätee se yleistä mielipidettä ja tietämystä voimakkaasti vastaankääntyvä hypoteesi, että runsas alkoholinkäyttö oli pikemminkin asunnottomuuden seurausta kuin sen syy.

Itse olen lähtöisin köyhistä ja vaatimattomista olosuhteista ja lähdin maailmalle -tosin lastenkotiin- jo viisi vuotiaana. Tämän jälkeen vietin mm. parhaimman nuoruuteni kasvatuskodissa Utajärvellä, josta karattuani sitten päädyin nuorisokotiin Ouluun Höyhtyälle.

Mikään poliittinen intohimo tai vedätys ei todellakaan minua, eikä koko SKS-kansanliikettä, saa ottamaan kantaa asunnottomuuteen, koska juuri asunnottomat edustavat monesti sitä kaikkein syrjäytyneintä ja puoluepolitiikkaan väsyneintä kansankerrosta, joka ei äänestyskopille jaksa vaivautua. Tämähän on ymmärrettävää jo siinäkin valossa, että jo se seikka, että ei omista voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta voi estää yleisissä vaaleissa äänestämisen kokonaan.








Asunnottomien yö -kansalaisliike: Oikeus asumiseen jää juridisesti hätämajoituksen tasolle

Pitkäaikaisasunnottomuuden vähentämisohjelmaa toteutettaessa on tehty investointeja asunnottomuuden poistamiseksi.  Kun lainsäädännöllistä valmistelutyötä ei ole nähty tarpeelliseksi liittää asunnottomuudenvähentämisohjelmiin, hyväkin ohjelma voi vesittyä poliittisen tahdon muuttuessa.
Suomea esitellään maailmalla asunnottomuuden poistamisen mallimaana. Suomessa ollaan kuitenkin tilanteessa, jossa  juridista velvoitetta asumisen järjestämiseen ei ole. Oikeus asumiseen kuuluu Suomen laissa säädettyihin sosiaalisiin perusoikeuksiin. Kuitenkaan se ei velvoita julkista valtaa mihinkään. Paljon on tehty, mutta tulevaisuudessa poliittisesta ja virkamiestahdosta riippumattomaksi jää vain se tosiasia, että asunnotonta ei saa jättää pakkaseen paleltumaan.
Asunnottomuusohjelmia toteutetaan ilman että yksilöllä on oikeus vaatia muuta kuin henkensä ja terveytensä suojaa: laki velvoittaa järjestämään katon  yksilön pään päälle. Kun sitovampaa velvoitetta ei ole, taloustilanteen vaikeutuessa kunnat voivat tyytyä järjestämään ainoastaan hätämajoitusta.
Oikeus asumiseen on säädettävä subjektiiviseksi oikeudeksi. Sosiaaliset oikeudet ovat lainsäädännön hurskaita ja löysiä toivomuksia. Ne eivät velvoita samalla tavoin kuin yksilönoikeudet : ketään ei voida haastaa oikeuden eteen, jos sosiaalinen oikeus jää toteuttamatta.
Kansalaisten velkaantumisen seurauksena tulevaisuudessa voi olla odotettavissa jälleen uusi pitkäaikaisasunnottomuuden aalto. Kenties pakkaseen ei palelluta, mutta koti ei vieläkään kuulu kaikille.
Asunnottomien yö –kansalaisliike vaatii, että oikeus asumiseen säädetään subjektiiviseksi oikeudeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti