* TAISTELUMME JATKUU! KARAVAANI KULKEE JA KOIRAT HAUKKUVAT PERÄSSÄ! * EI TURHIA SANOJA VAAN ROHKEITA TEKOJA! * OLEMME LUVANNEET OLLA VALEHTELEMATTA KANSALLEMME KOSKAAN JA USKALLAMME SANOA ÄÄNEEN NE ASIAT, JOISTA MUUT USKALTAVAT VASTA HAAVEILLA * SINIVALKOISET - OULUN PARHAAKSI * TODELLINEN AIDOSTI KANSALLISMIELINEN JA ISÄNMAALLINEN RYHMITTYMÄ NÄISSÄ VAALEISSA! * OMA KANSA RAKKAIN! * MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA ULOS! * TURVAPAIKKASHOPPAILIJOILLE JA ELINTASORIKOLLISILLE KALOSSINKUVA PERSAUKSILLE! * TYÖTÄ, RUOKAA, VAATTEITA, ASUNTOJA, TERVEYDENHUOLTOA JA MUUTA PERUSTURVAA OMALLE KANSALLE! * MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT JA VAIN IDIOOTTI TUHLAA ÄÄNENSÄ MENNEISYYDELLE! * AIKAMME ON TULLUT, LEVITÄ SANAA! * KRISTITTY POHJOISMAINEN KULTTUURIMME EI SAA PÄÄTTYÄ ISLAMISTIEN VERILÖYLYYN! LÄNSIMAISTA OIKEUSJÄRJESTELMÄÄMME EI MURSKATA SHARIA-LAILLA! * KUNTAVAALEISSA 2012 ELINTASOPAKOLAISTEN JA MUIDEN SOSIAALISAALISTAJIEN SEKÄ ISÄNMAANPETTUREIDEN ON AIKA KOHDATA KANSAN PUHUTTELU JA TÄTEN VASTATA KANSAN YHTENÄISEEN TAHTOON ISÄNMAANSUOJELIJOIDEN UHRATESSA ÄÄNENSÄ ISÄNMAANRAKKAUDEN UHRIALTTARILLE! * TÄMÄ KANSA EI TULE KOSKAAN POLVISTUMAAN ELINTASOPAKOLAISTEN EDESSÄ! YHTENÄISTÄ KANSAAMME EI VOI ORJUUTTAA! * VETERAANIEMME JA KAATUNEIDEN KANSALLISSANKAREIDEMME VERI HUUTAA HAUTAKUMPUJEN ALTA KEHOTTAEN MEITÄ VIIMEISEEN PONNISTUKSEEN! * YKSIKÄÄN UHRI, JOKA ANNETAAN RAKKAAN SINIVALKOISEN ISÄNMAAMME PUOLESTA EI VARMASTI VOI OLLA TURHA * VOIMME JO KUULLA, KUINKA EU NATISEE LIITOKSISSAAN, MUTTA TAHDOMME VARMASTI MYÖS OLLA NÄKEMÄSSÄ PÄIVÄN, JOLLOIN KAHLEET KALAHTAVAT ALAS! HANKKIKAAMME ISÄNMAANPETTUREIDEN MYYMÄ ITSENÄISYYTEMME TAKAISIN! * YHTEISRINTAMASSA OLEMME VOIMAKKAITA! * JOKAINEN IHMINEN JA ELÄMÄ ON NIIN ARVOKAS, ETTÄ SE ON PELASTETTAVA ISLAMIN KIROUKSELTA! EMME MYÖSKÄÄN SAA ALISTUA SALAKAVALIIN KOMPROMISSEIHIN ISLAMIN KANSSA! * AIKAA KANSAMME PELASTAMISEKSI ON VÄHÄN, KOMPROMISSEILLE SITÄ EI OLE OLLENKAAN! * KANSAAMME EI SORRETA! * IHMISIÄMME EI TAPETA NÄLKÄÄN JA PAKKASEEN! * KULTTUURIAMME EI MURSKATA! * VANHUKSIAMME EI RYÖSTETÄ! LAPSIAMME EI RAISKATA! * LUONTOAMME EI TUHOTA! ELÄIMIÄMME EI RÄÄKÄTÄ! * HALUAMME LAHJOITTAA TULEVILLE SUKUPOLVILLE TURVALLISEN YHTEISKUNNAN JA TERVEEN ISÄNMAAN! * NYT SINIVALKOINEN KANSA, NOUSE YLÖS JA ANNA ISÄNMAANRAKKAUDEN MYRSKYN PUHJETA! * SINIVALKOISET - OULUN PARHAAKSI! *

Kyseenalaistamme kansallemme ylhäältä alaspäin valtaapitävien tai muiden propagandistisen auktoriteettiaseman saavuttaneiden piirien taholta kaikenlaisen pakkosyötetyn manipuloinnin, demagogiikan ja jopa suoranaisen suggestionkin olipa sitten kysymyksessä ideologiat, uskonnot tai vaikkapa politiikassa esim. monikulttuurisuuden arvostelun salliminen. Vapaalla kansallamme tulee olla oikeus vapaaseen mielipiteenmuodostukseen objektiivisista tietolähteistä - välittämättä vääränlaisista auktoriteeteistä ja alistumatta niiden ohjaukseen !

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Sinivalkoinen kansa! Nouse ylös ja anna isänmaanrakkauden myrskyn puhjeta!


SUOMEN KANSAN SINIVALKOISET(SKS)- KANSANLIIKE OSALLISTUU YHTEISLISTOILLA LOKAKUUN 2012 KUNTAVAALEIHIN! 

YHTEISLISTAT on asetettu Turussa (33 ehdok.), Kokkolassa  (2 ehdok.) ja Oulussa (2 ehdok.).

YHTEISLISTAMME nimi Suur-Oulun alueella on: Sinivalkoiset - Oulun parhaaksi. Yhteislistallamme on kaksi ehdokasta: Kai M. Aalto (n:ro 616) ja Anu M. Hägg (n:ro 617).

Turun ja Kokkolan Sinivalkoisten Yhteislistoista saatte tietoa klikkaamalla sivupalkista asianomaista kohtaa.

Varsinainen vaalipäivä on 28.10.2012 ja ennakkoäänestys Suomessa on mahdollista 17. - 23.10.2012.


Me suomalaiset olemme saaneet jo tarpeeksemme muukalaisten nöyristelystä omassa rakkaassa sinivalkoisessa isänmaassamme! Kristitty pohjoismainen kulttuurimme ei saa päätyä islamistien verilöylyyn! Länsimaista oikeusjärjestelmäämme ei murskata Sharia-lailla!

Syksyn 2012 kuntavaaleissa tulemme näkemään, kuinka kansa nousee parhaat taistelijat kärjessään puolustamaan olemassaolonsa oikeutustaan. Näissä vaaleissa elintasopakolaisten ja muiden sosiaalisaalistajien, sekä isänmaanpettureiden on vihdoinkin aika kohdata kansan puhuttelu ja täten vastata sinivalkoisen kansamme yhtenäiseen tahtoon isänmaansuojelijoiden käydessä vaaliuurnille ja luovuttaessa äänensä isänmaanrakkauden kaikkein kauneimmalle, jaloimmalle ja puhtaimmalle uhrialttarille!

Olkoon myös jälkipolvemme näkevä meidät urheana ja yhtenäisenä kansakuntana, jota ei koskaan voitu orjuuttaa ja joka ei koskaan polvistunut elintasopakolaisten edessä! Aidosti isänmaallinen ja kansallishenkinen SKS-kansanliike asettaa pätevät ja karaistuneet ehdokkaansa alttiiksi valinnalle lokakuun 2012 kuntavaaleissa myös Oulussa!

Erityisesti tahdomme varoitaa isänmaallisuuden ja suomalaiskansallisuuden kaapuihin valheellisesti peitellyistä muka-isänmaallisista, vanhaa järjestelmää nöyristelevistä puolueista kuten Perussuomalaiset ja heidän epäisänmaallisesta asenteestaan, mikä loukkaa ja häpäisee kaikkia tämän kansan rakentamiseksi suuren panoksensa antaneita, kuten kansamme vapaaksi taistelleita veteraaneja, suurperheitä kasvattaneita kansamme äitejä ja pitkän ja raskaan päivätyön tehneitä työläisiä, hyväksymällä näkyville paikoille ehdokkaiksi sivareita, homoseksuaaleja ja jopa ulkomaalaisia!

Perussuomalaisten selkärangattomuus ja valehtelu kansan syville riveille (mm. rasismin vastainen sopimus, islamin myötäileminen, valtapuolueiden nöyristely) on vievä Perussuomalaiset kohti lopullista ratkaisua! Toivomme todellakin, että kansamme silmät lopultakin avautuvat!

Äänestäjät! Vaalit eivät ole koskaan mikään leikin asia, vaan vakavasti otettava poliittinen tapahtuma, jossa on kysymyksessä ennenkaikkea äänestäjien oman tahdon lahjomaton toteuttaminen! Miettikää siksi tarkkaan, miten äänenne käytätte näissä vaaleissa! Enää ei voi, eikä saa olla varaa erehdyksiin!

Perussuomalaisten kylähullujen äänestäminen voi antaa hetkellisesti tyydytyksen vihallesi sinua moukaroinutta yhteiskuntaa kohtaan, mutta vakavaan ja pitkäjännitteiseen politiikantekoon näistä pelleilijöistä ei valitettavasti ole! Jokainen perussuomalaiselle kylähullulle annettu ääni on tuomittu kaikkien tyhjienkin äänien lailla vain ilmentämään itse numeron kirjoittajankin valitettavaa ehdoin tahdoin tapahtuvaa jättäytymistä pois yhteisten asioiden hoitamisesta ja sosiaalisesta vaikuttamisesta.

Äänestäjät! SKS-kansanliike on ainoa isänmaallisen ja kansallishenkisen äänestäjän vaihtoehto näissäkin vaaleissa! Vastustajamme ovat mustamaalanneet, levittäneet väärää tietoa ja valehdelleet ihmisille päin naamaa sinivalkoisesta kansanliikkeestämme ja ehdokkaistamme, joita he eivät todellisuudessa edes tunne!

Kaikki ehdokkaamme ovat tarkan ja huolellisen valinnan tulos. Älkää peljätkö tämän vuoksi antaa ääntänne ja tukeanne ehdokkaillemme - vaikka ette nimellisesti heitä tuntisikaan, muistakaa, että itse asia ratkaisee! Kaikki ehdokkaamme ovat valmiit puolustamaan sinivalkoista kalliilla verellä lunastetua isänmaatamme ja alistettua kansaamme muukalaisten invaasiota vastaan aina viimeistä veripisaraa myöten!

Veteraaniemme veri huutaa hautakumpujen alta kehottaen meitä viimeiseen ponnistukseen! Yksikään uhri, joka annetaan rakkaan sinivalkoisen isänmaamme puolesta ei varmasti voi olla turha. Muistakaamme se!

Voimme jo kuulla, kuinka EU natisee liitoksissaan, mutta tahdomme varmasti myös olla näkemässä päivän, jolloin kahleet kalahtavat alas! Hankkikaamme isänmaanpettureiden myymä itsenäisyytemme takaisin! Yhteisrintamassa olemme voimakkaita!

Jokainen ihminen ja jokainen elämä on niin arvokas, että se on pelastettava islamin kiroukselta! Aikaa ei ole tuhlattavissa. Emme myöskään saa alistua salakavaliin kompromisseihin islamin kanssa! Aikaa kansamme pelastamiseksi on vähän, kompromisseille sitä ei ole ollenkaan!EI TURHIA SANOJA - VAAN ROHKEITA TEKOJA !  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti